• (70) 633 7223
  • info@racecenter.hu
  • Budapest, V. Szemere utca 19.
  • Sze: 16-22, Cs-P: 14-22, Szo-V: 10-22

Bónuszok / Kuponok beváltása

A bónuszok / kuponok beváltásához a foglalás során a fizetési mód kiválasztásánál be kell begépelni a bónusz / kupon kibocsátó nevét és a bónusz / kupon kódját. Ekkor nem lesz azonnal aktív a foglalásod, de 2-3 munkanapon belül visszajelzünk feléd egy visszaigazoló emailben. Egy bónusz / kupon csak egyszer használható fel.

Lépések:

1. Válaszd ki, melyik nap szeretnél jönni játszani és jelöld be a foglalási táblázatban. Csak azon napok közül választhatsz, ahol látsz zöld kockában egy számot. Ezek az ún. egyéni foglalásokra is megnyitott napok, ahol a szimulátorok egyesével is foglalhatóak, nem csak az egész terem.
2. Válaszd ki hány órás programra jössz, és hány db szimulátort szeretnél foglalni.
3. A fizetési módnál válaszd ki a Kuponnal sort. A megjegyzésbe pedig írd be a kupon/bónusz kibocsátójának a nevét és a kapott kódot.
4. Végül add meg az adataidat és véglegesítsd a foglalást az ÁSZF elfogadása után.
5. A kupont nem tudjuk automatikusan beváltani, hiszen több szolgáltató is árulja kuponok formájában a szolgáltatásunkat, ezért a fizetendő összeget továbbra is látod. Azonban, miután beváltottuk a kuponodat, küldünk Nektek egy visszaigazolást emailben, valamint a számlát a beváltásról, amely további fizetést már természetesen nem igényel. Így a kupont már nem is kell magaaddal hoznod.
6. Ha nem tudtuk valamiért beváltani (rossz kódot adtál meg, vagy nem vagy hiányosan adtad meg, arról is küldünk értesítést, ebben az esetben magaddal kell hozni a kupont, hogy a helyszínen váltsuk be. 

Szeretettel várunk!